Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varauksen voit tehdä alla olevalla lomakkeella tai emaililla. Otan yhteyttä niin sovitaan jatkosta. Varaus ei ole sitova ennen kuin siitä sovitaan sähköpostitse tai muulla tavalla.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Hinnat

Hinnat määräytyvät yksilöllisesti teoksen tekotavan, koon ja vaativuuden perusteella. Hinta sisältää teoksen ilman kehyksiä ja/tai aukkopahvia (passepartout). Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.Suoraan taiteilijalta ostettuna hinta voi olla edullisempi kuin välittäjän kautta hankitty työ (mahdollinen provisio lisää teoksen hintaa).

Uniikkiteokset: hinnat löytyvät teoskuvan yhteydestä, hinta ei sisällä postitusta vaan se määräytyy lähetystavan ja teoksen koon mukaan.

Julistehinnat postitettuna:
30x30cm, 30x40cm tai 40x40cm, hinta 45,50€
50x50cm, hinta 51,30€
60x60cm, hinta 58,50€
50x70cm, hinta 87,10€

Julisteet painetaan Hahnemuhle Foto Matte 200g paperille. Osassa teoksista näkyy alkuperäisen työn kangas eli canvaskuvio tarkoituksella, eikä se ole virhe.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

_____________________________________________________________________
Tilaus- ja toimitusehdot

Tmi Carita Nissinen / Art Carita Nissinen -nettimyynnin toimitusehdot

Voimassa 1.1.2018 alkaen

Yleiset ehdot

Nettisivuilla tuotteita myy Tmi Carita Nissinen ly2235221-8 (jatkossa myyjä) täysi-ikäisille kuluttaja- ja yritysasiakkaille (jatkossa asiakas). Asiakkaalla on tilauksen yhteydessä velvollisuus luovuttaa sellaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät toimitukseen ja asiakkaan todentamiseen tarvittavat tiedot.

Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja, jotka on ilmoitettu nettisivuilla www.caritanissinen.com. Näitä toimitusehtoja sovelletaan etämyyntinä käytävässä kaupassa.

Myyjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä ja joihin myyjä ei ole voinut toiminnallaan vaikuttaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan tällaisista esteistä mahdollisimman pian näiden esteiden tultua myyjän tietoon.

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutokseen.

Tuotteita on rajattu määrä ja ne myydään tilausten saapumisjärjestyksessä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteesta www.caritanissinen.com. Asiakastiedot käsitellään hyvien käytäntöjen mukaisesti eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain tilauksen toimittamiseen. Tilatessa asiakkaan ei tarvitse luovuttaa muita kuin toimittamiseen liittyviä henkilötietoja (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite).

Tilatessaan myyjän nettisivuilta tuotteita, asiakkaan edellytetään tutustuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Nettisivuilla ei ole käytössä verkkomaksua. Maksu suoritetaan ennen tuotteen lähettämistä tilisiirtona asiakkaan tililtä myyjän tilille, maksutapa ja tilinumero ilmoitetaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tuotteen voi ostaa myös suoraan liikkeestä, jolloin maksu suoritetaan maksupäätemaksuna.

Tilausvahvistus

Nettisivuilla tehty tilaus on aina alustava, kunnes se on vahvistettu sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tilausvahvistus etämyynnissä (nettisivulta ostettuna) toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusaika

Myyjä toimittaa tilauksia pääsääntöisesti kerran viikossa. Osa tuotteista valmistetaan tilauksen saapumisen jälkeen. Toimitusaika vaihtelee 1-3 viikkoon. Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyksen aiheuttamista haitoista. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan nettisivulla www.caritanissinen.com.

Toimitustavat ja toimituskulut

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti postin tai matkahuollon kautta. Muista toimitustavoista sovitaan myyjän ja asiakkaan välillä ennen tilauksen tekemistä.

Tilaukset toimitetaan paketteina, joita voi seurata seurantatunnuksella. Postitus- ja pakkauskulut voivat sisältyä tuotteen hintaan tai ne lisätään tilaukseen, jolloin ne ilmoitetaan selkeästi aina ennen tilauksen maksamista.

Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti yhdellä toimituksella. Mikäli osa toimituksesta viivästyy kohtuuttomasti, tilaus voidaan lähettää useammassa toimituserässä. Tällöin asiakkaalta peritään vain yksi toimitus- tai postitusmaksu.

Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- tai palautustilanteissa ota aina ensin yhteyttä myyjään. Palautukset tulee aina tehdä siten, että lähetystä voi seurata seurantatunnuksella. Tuote palautetaan aina pakettina alkuperäisessä pakkauksessa, mikäli pakkaus ei ole vioittunut.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka koskee käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Viallisen tuotteen vaihto- tai palautuskulut maksaa myyjä. Virheettömän tuotteen vaihdosta tai palautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas. Osassa teoksia näkyy alkuperäisen kankaan kuvio, koska teoksia ei ole jälkikäsitelty. Tämä ei ole virhe vaan kuuluu teokseen.

Palautus tulee tehdä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kun lähetys on palautunut myyjälle ja palautus on hyväksytty (tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen), palautetaan maksu asiakkaan antamalle tilille. Postin tai muun postipalvelun kautta lähetetyistä palautuksista tulee asiakkaalla olla seurantatunnuksen sisältävä kuitti, joka tulee säilyttää mahdollista selvitystä varten rahojen palautukseen asti.

Myyjän yhteystiedot

Myyjä: Tmi Carita Nissinen

Ly tunnus: 2235221-8

Kotipaikka: Vantaa

Verkkosivu: http://www.caritanissinen.com

email: art.caritanissinen@gmail.com